v-BOX

lapra szereLT Rétegelt lemez LÁDA

V-Box típusládák

 

- Lapra szerelt rendszer
- Gyors összeállíthatóság
- Sem szeg, sem csavar nem szükséges
- Alacsony súly
- Magas ellenállóképeség
- Feliratozás gyedi logókkal, cégnévvel
- ISPM-15 FAQ megfelelőség

 

Erőssége a praktikum

v-box rétegelt lemezből készült öszehajtható láda, mely egyaránt megfelelő tengeri, légi és közúti szállításra. Erősségét a felhasznált magas minőségű alapanyagok garantálják. A láda alkotóelemei 6 mm vastagságú rétegelt lemezből készülnek, mely magas elenállóképességet nyújt a szállítás során fellépő különböző behatásokkal szemben

A sarokkialakítás, mely a legnagyobb feszültségnek van kitéve és a legsebezhetőb pont 0,45 mm vastagságú horganyzott lemezből készül. A felső és alsó vasalás 0,8 mm vastagságú. A kereteken illeszkedő rögzítési pontok vannak kialakítva , így az összeállítás és rögzítes a lehető legegyszerűbb.


Erőssége az erőssége

v-box magas ellenállőképességgel rendelkezik mind a statikus, mind a dinamikus igénybevételekkel szenben. Az alap láda 1000 kg tartós tebírással rendelkezik, de a statikus fölérakodási terhelésnek 4000 kg-ig is ellenál. Nincs szükség további merevítésekre, csavarokra, szegekre. A láda tartalma biztonságban lesz a szállítás, rakodás és raktározás során. A v-box ládák személyre szabhatóak vállalati logóval, szimbólumokkal, így biztosítható a gyors beazonosítás, hatékony csomagolás.

 

 


 


KAPCSOLAT

ÖRÖMMEL FOGADJUK MEGKERESÉSÉT!

Telephelyünk Győr-Moson-Sopron megyében az M86-os gyorsforgalmi út szomszédságában található. Elhelyezkedésünk könnyű elérési lehetőséget jelent a régió nagy városaihoz, illetve Ausztria irányába is.

 

Győr - 45 km

Szombathely - 60 km

Mosonmagyaróvár - 50 km

Székesfehérvár - 130 km

Budapest - 160 km

Bécsújhely - 100 km

Bécs - 130 km

 

 

V-L Mill Kft.

9326 Szil, Árpád u. 107

Telefon: 06209873735

E-mail: info[kukac]raklappont.hu