RÉTEGELT LEMEZ LÁDÁK

A LÁDA A LEGBIZTONSÁGOSABB SZÁLLÍTÁSI CSOMAGOLÁS

 

Különböző méretű és kialakítású fa ládákat gyártunk raktározási és szállítási célra.

A ládába történő csomagolás nyújtja a legbiztonságosabb megoldást értékes berendezések, szállítási és raktározási sérülések veszélyének kitett termékek esetében. Kisméretű, alakos, vagy ömlesztett áruk vonatkozásában is gyakran a láda legmegfelelőbb megoldás.

A rétegelt lemez páratlan számú, minimum 3 hámozott furnérrétegből felépített falemez. A rétegeket műgyantával ragasztják össze, az egymást követő rétegek rostiránya egymásra mindig merőleges. A rétegelt lemez rugalmas, homogén, könnyen megmunkálható és viszonylag olcsó ezért elterjedt alapanyag a ládagyártásban.

 

V-BOX típusládák

6 mm-es rétegelt lemezből készült előregyártott típusládákat kínálunk partnereink részére. A v-box láda úgy került kialakításra, hogy a lehető legszélesebb körben megfelelő és gazdaságos megoldást tudjon nyújtani. A v-box ládák, könnyen összeállíthatóak, stabilak és jóval olcsóbbak az egyedi kivitelű ládákhoz képest.

tudjon meg többet

 

Egyedi rétegelt lemez ládák

Rétegelt lemezből általában a láda külső borítása készül, a vázszerkezetet, alsó raklapot, vagy csúszótalpat fenyőfából gyártjuk.

Szükség esetén a ládákat fogófülekkel, fém élvédőkkel, merevítőkkel, előre kialakított daruzási pontokkal vagy éppen zárható tetőlvel, rakodás könnyítő nyitható ajtókkal látjuk el.


A szállítási költségek csökkentése érdekében a ládákat gyakra lapra szerelve szállítjuk és megrendelőink telephelyén szereljük készre.

Amennyiben a ládaépítés során csak rétegelt lemez kerül felhasználásra, úgy a termék hőkezelése nem szükséges, mert a rétegelt lemez gyártásából adódóan növényegészségügyi szempontból nem hordoz kockázatot.

Külföldi piacokra kerülő fa és falemez kombinációjából készült termékeinket ISPM15 szabvány (IPPC) szerint hőkezeljük, beégetéssel jelöljük és a szállítmányokat magyar és angol nyelvű dokumentációval látjuk el.

Nagy gyakorlattal vállaljuk bármely méretű és kialakítású faládák tervezését és gyártását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GALÉRIA

Rétegelt lemez láda, hőkezelt láda, export láda


Rétegelt lemez láda 3 csúszótalppal

 

Egyedi faláda, rétegelt lemez láda, ládagyártás


Rétegelt lemez tároló láda belső kialakítása

 

Holzkiste Kisten


Rétegelt lemez alapanyag ládagyártáshoz